Creative content

Wij geloven in maatwerk, ieder bedrijf is ten slotte anders. Daarom introduceren wij ”Creative content”. Een maatwerk concept waarbij u het visuele werk uit handen geeft en creative content in handen krijgt.

Een op maat gemaakt concept speciaal voor uw bedrijf. Heeft u een mooie opdracht waar u graag foto’s of video van wilt hebben? Of heeft u een project waar elke maand meerdere foto’s gemaakt moeten worden voor social media zoals LinkedIn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om uw werk & prestaties beter vast te leggen.

Wij beschikken over goede kwaliteit camera’s & lampen. Daardoor kunnen wij al uw werkzaamheden of producten ongeacht de omstandigheden goed vastleggen. Vaak denken bedrijven dat wanneer er personeel met een camera op pad gaat, dit bepaalde kosten drukt. Echter valt dit in de praktijk vaak tegen omdat de workflow er niet naar, ze komen niet aan hun eigen werk toe of het nabewerken veel tijd kost. Dit nemen wij daarom graag van u uit handen en bedenken samen met u hoe wij uw bedrijf visueel het beste tot dienst kunnen zijn. Wij hebben namelijk alle nodige software en apparatuur om (bijna) elke klus te klaren.

Bezoek adres

Rembrandt van Rijnstraat 25
7462 BP Rijssen

Contact

+31 6 4142 1588
info@visualbuilders.nl

Get in touch

Ready to become Visual?

Start here

building visual identities 

building visual identities 

building visual identities 

building visual identities 

building visual identities