About us

Team Visual Builders

Design en online presence in combinatie met maatwerk, daar lopen wij nou écht warm voor. Een merk creatief uitdenken, ontwerpen & visueel zichtbaar maken zit onze genen. Daarnaast mag een passende creatieve marketing strategie natuurlijk niet ontbreken. Visual Builders biedt bewust alleen maatwerk zodat het voor u een complete & zorgeloze aanpak wordt.

Nick Lichtenberg
Design & development

Nick Lichtenberg

Ik ben Nick, 23 jaar & heb passie voor design en digitale producten. Sinds ik me kan herinneren bezig ik mij al continu met bedrijven en merken die mij inspireren, hoe zij tot stand zijn gekomen en wat er eventueel beter zou kunnen. Dit laatste blijft natuurlijk een smaakkwestie en daarom hecht ik veel waarde aan goede communicatie met onze klanten.

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat het designs en de huisstijl echt passen bij een bedrijf. Uiteindelijk werkt een branding pas echt goed, als je het graag doet. Het moet daarom natuurlijk aanvoelen en niet voelen als een winterjas in de zomer. Het kan een bedrijf versterken maar ook belemmeren en klemzetten.

Bij een intake hoor ik graag wat uw wensen zijn, en waar u zich comfortabel bij voelt. De huisstijl en branding voor uw bedrijf moet namelijk goed bij u passen. Wij gaan immers voor zeer tevreden klanten!

”Onze keuze voor maatwerk is bewust, wij willen onze klanten namelijk graag helpen en versterken, niet klem zetten”

 

Mick Spijkerman
Creative Marketeer & content creator

Mick Spijkerman

Ik ben Mick, 26 jaar jong, getrouwd en vader van 2 kids. Creatief denken & marketing zijn mijn grote hobby’s. Daarnaast houd ik graag in de gaten wat de nieuwste trends zijn om een markt of nieuwe klanten te benaderen. Hier haal ik vervolgens elementen uit, vorm ze naar wat werkt voor onze klanten en zorg vervolgens voor de context zodat het goed bij uw doelgroep terecht komt.

Afgelopen jaren heb veel content van Gary Vaynerchuck, Jos Burgers & Napoleon Hill tot mij mogen nemen. Hier heb ik veel inzichten door gekregen en heb ik daarom besloten mijn werk te maken van mijn interesses, bedrijven helpen bij marketing & strategie. Daarnaast ben ik in 2016 afgestudeerd als Manager Ondernemer Horeca. Tijdens deze opleiding heb ik ontdekt dat marketing & bedrijfseconomie mij het meeste prikkelde. In de jaren die volgden heb ik veel mogen leren en in maart 2021 met Nick besloten onze krachten te bundelen onder de naam ”Visual Builders”.

Zijn gevoel voor design, huisstijl & het realiseren ervan, vult mijn creativiteit & interesse in marketing goed aan.

Veel klanten die bij ons komen laten ons weten dat wij ze goed ontzorgen, dat is de reden waarom wij een totaalpakket aanbieden.

”Maatwerk, creativiteit & voor de juiste prijs. Dat is het onderscheidend vermogen van Visual Builders”

Wij zijn een jong en dynamisch duo gevestigd in Rijssen met passie voor online zichtbaarheid.

Culture

Wij staan voor maatwerk & kwaliteit.

Ieder project is anders. daarom bewegen wij graag mee met uw bedrijf.

01

Uw bedrijf, onze prioriteit.

Waar anderen opleveren en een volgend project aansnijden, gaan wij net dat stapje verder.

02

Een online identiteit die spreekt.

Een passende branding, huisstijl & identiteit moet zich duidelijk vertalen door middel van uw website.

03

Bezoek adres

Molendijk Noord 82C
7461JE Rijssen

Contact

+31 6 4142 1588
[email protected]

Get in touch

Ready to become Visual?

Start here

building visual identities 

building visual identities 

building visual identities 

building visual identities 

building visual identities